78049dfd04658cfdde28bac99c7c3de0.jpg
4Locals verbindt
ondernemers met
consumenten
in de buurt.
Meld je NU gratis
aan als ondernemer:


Bekijken
Filter resetten

Over ons

4Locals verbindt ondernemers met consumenten in de buurt. Daar waar online shoppen lokale bedrijven en consumenten uit elkaar drijft, dicht 4Locals juist die kloof. Als ‘intermediair’ bieden we ondernemers weer marktaandeel en consumenten het beste uit de buurt. Dat maakt 4Locals de tool voor locals.

Voor meer persoonlijk contact en meer omzet zijn twee acties nodig: consumenten moeten de weg naar de bedrijven in de buurt weer weten te vinden en bedrijven moeten het persoonlijke contact met consumenten aanhalen. 4Locals speelt daarop in. Met een platform dat bestaat uit een website, een mobiele app en links naar social media. Dat is laagdrempelig én interactief. Hierop presenteren ondernemers hun producten en aanbiedingen real time aan (lokale) consumenten uit de buurt. Dat stimuleert gelegenheidsaankopen en verhoogt de omzet.

Stille momenten opvullen met aantrekkelijke aanbiedingen? Last-minute verkopen organiseren? Uw nieuwe collectie aankondigen?  Met een bondig bericht naar geregistreerde consumenten brengt u uw aanbieding onder de aandacht en vergroot u de kans op verkoop. Abonnementen op nieuwsbrieven en de installatie van talloze winkelapps is voor de consument verleden tijd. Met de app van 4Locals blijven zij op de hoogte van alle acties, updates en aankondigingen van bedrijven uit de buurt. 4Locals: daar kan niemand omheen.

Review schrijven

Verplichte velden zijn gemarkeerd *