8c27d41987df7f743bc778713ab64aee.jpg
Blijf altijd op de hoogte
van jouw Favoriete
Winkels & Restaurants!
Binnenkort verkrijgbaar:

Filter resetten

Hoe het werkt:

"4Locals" voor consumenten

Interesse in een leuke aanbieding of actie? Inspiratie nodig voor een verjaardagscadeau? Je inschrijven voor een activiteit of workshop? Of dicht bij huis een cadeau voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag aanschaffen? Je vindt het direct op het digitale platform van "4Locals" . Dit platform, met een website en een mobiele applicatie (binnenkort beschikbaar), geeft je informatie over winkels, acties en aanbiedingen in de buurt. Het is makkelijk in gebruik en beschikbaar op smartphone, tablet, pc of laptop. Een internetverbinding is het enige dat je nodig hebt. Download de "4locals" app gratis vanuit de app-store of de Google Play store. Geef je favoriete winkeliers, zzp'ers en ondernemers uit de buurt aan. En blijf direct op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, productinformatie, sale-momenten, acties en nog veel meer. Je mist nooit meer een aantrekkelijke aanbieding. En zit er wat voor je tussen? Dan is de afstand tot de winkel zo overbrugd.
4Locals voor jou:
 • Altijd als eerste op de hoogte van lokale acties, aanbiedingen, assortiments-wijzigingen, assortiments-uitbreidingen, structurele aanbiedingen, doorlopende reclames, last minutes, start uitverkoop van ondernemers, winkeliers en zzp'ers uit de buurt en dit allemaal real time!!!
 • De mogelijkheid om ondernemers, winkeliers en zzp'ers feedback te geven door middel van het plaatsen van een review op hun bedrijfs-profielpagina.
 • Aantrekkelijke acties, aanbiedingen en last-minutes kunnen de consument flinke kostenbesparingen opleveren.
 • Altijd een actie of aanbieding die bij je budget past.
 

Voor de consument:

Iedere consument kan de mobiele "4Locals" app (binnenkort beschikbaar) gratis downloaden vanuit de app-store en de Google play store.
Heb je nog geen account, meld je dan aan in de volgende stappen:
 1. Ga naar de App-store of de Google Play store en download de "4Locals" app.
 2. Druk vervolgens op “Account aanmaken” of maak gebruik van je facebook account om in te loggen.
 3. Je komt vervolgens in het registratieformulier alwaar je een aantal velden moet invullen.
 4. Nadat je alle verplichte velden hebt ingevuld, druk je op " Verzenden".
 5. Vervolgens verschijnt het bericht "Bedankt voor het registreren" in je scherm. Druk in dit scherm op "Terug naar inloggen" om terug te keren naar het inlogscherm.
 6. Je kunt nu inloggen in de "4Locals" app met het eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord.
 7. Je kunt nu gebruik maken van de "4Locals" app en op zoek gaan naar interessante bedrijven en leuke acties.
Berichten
Voor het ontvangen van pushberichten en/ of e-mailberichten van je favoriete ondernemers, winkeliers, en zzp'ers ga je als volgt te werk:
 1. Log in op de "4Locals" app.
 2. Zoek een interessant bedrijf of leuke actie door gebruik te maken van de zoekfunctie.
 3. Ga naar de bedrijfsprofielpagina van het bedrijf of actie waar je interesse in hebt.
 4. Op de bedrijfsprofielpagina zie je rechtsboven een groot + teken (volgen). Druk hierop om het bedrijf als favoriet aan te merken en zodoende te kunnen volgen.
 5. Je krijgt vervolgens de keuzemogelijkheid om berichten van dit bedrijf te ontvangen in de vorm van pushberichten en/ of e-mailberichten. Maak je keuze en druk vervolgens op “Ja, graag”.
 6. Je hebt dit bedrijf nu als favoriet aangemerkt en ontvangt alle berichten die dit bedrijf verstuurd door middel van pushberichten en/ of e-mailberichten.
 7. Mocht je dit bedrijf niet meer willen volgen, ga dan naar de bedrijfsprofielpagina van dit bedrijf en druk op het X teken (ontvolgen). Je ontvangt vanaf nu geen pushberichten en/ of e-mailberichten meer van dit bedrijf.
 

4Locals voor ondernemers:

Met het "4Locals" platform kun je de lokale consument informatie geven over aanbiedingen, acties, de uitverkoop, last-minute verkopen, houdbaarheidsverkopen en/ of assortiment wijzigingen. Het "4Locals" platform is ook uitermate geschikt voor het doen van reclame uitingen. Het "4Locals" platform is makkelijk in gebruik en beschikbaar op een smartphone, pc, laptop of tablet. Een internetverbinding is het enige dat je nodig heeft. Het "4Locals" platform bestaat uit een website en een mobiele applicatie (binnenkort beschikbaar). Waar de website voornamelijk statische informatie over je onderneming geeft, is de mobiele applicatie zeer dynamisch en heeft een rechtstreekse verbinding met Social media, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en Pinterest. Met pushberichten vanuit de mobiele applicatie, e-mails en/of social media berichten attendeer je de lokale consument "real time" op aanbiedingen, acties, de uitverkoop, last-minute verkopen, houdbaarheidsverkopen, assortimentsuitbreiding of  -wijziging. Beweeg de consument naar je onderneming en creëer een verkoopmoment.  Je bedenkt acties altijd zelf en blijft hier te allen tijde verantwoordelijk voor. 4Locals kan je hier altijd over adviseren .
Iedere ondernemer kan zich aansluiten bij "4Locals". Ondernemers kunnen profiteren van de acties, aanbiedingen en aankondigingen die andere ondernemers initiëren. Zo trek je samen met collega-ondernemers meer publiek naar je onderneming. Gezamenlijk zichtbaar zijn geeft gezamenlijke kracht.
Gebruik het "4Locals" platform om:
 • Gasten te trekken naar je horeca gelegenheid.
 • Je last-minute reis toch nog te verkopen.
 • Een assortimentsuitbreiding of - wijziging aan te kondigen.
 • Houdbaarheidsverkopen aan te bieden.
 • De uitverkoop aan te kondigen.
 • Leuke- en aantrekkelijke acties en aanbiedingen te initiëren.
De "4Locals" platform is ook goed inzetbaar bij feestdagen en lokale evenementen, zoals marktdagen, de kermis, de wielerronde, sinterklaasviering en Kerstmis. Ideale momenten om je doelgroep direct aan te spreken. 4Locals is de schakel tussen je onderneming en de lokale consument. En stimuleert lokale consumenten om lokaal te blijven besteden.
4locals voor jou:
 • Meer naamsbekendheid door online-profilering, mond-tot-mond reclame en het gebruik van Social-media.
 • Kansen om op stille momenten klanten te trekken met last-minute acties of aanbiedingen.
 • Real-time communiceren met de consument, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar door gebruik te maken van push-berichten welke direct zichtbaar zijn op de smartphone of tablet van de consument.
 • 24/7 zichtbaarheid van de onderneming zonder daarbij gebruik te hoeven maken van externe technische hulpmiddelen zoals ibeacons.
 • Snelle en directe manier om de aandacht te vestigen op je eigen onderneming;
 • Kortlopende en/of langlopende acties organiseren;
 • Meer persoonlijk contact met lokale consumenten. Daardoor nog sneller en nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van diezelfde consument.
 • Goedkoper en effectiever dan flyeren of adverteren in een folder die eens per week uitkomt.
 • Pushberichten en/ of e-mailberichten kun je vaker en op elk gewenst moment versturen.
 • Directe feedback van de consument bij het vertonen van de voucher met daarin de actie, aanbieding of aankondiging.
 • Door het "4Locals" platform te gebruiken krijg je meer inzicht in de lokale consument. Meer inzicht betekent gerichtere acties, een beter inkoopbeleid en een hogere omzet. Meten is weten.
 • Elke ondernemer heeft zijn eigen bedrijfsprofielpagina op zowel de website als in de app. Hierin staan alle relevante gegevens over je onderneming zoals je bedrijfsprofiel, je werkzaamheden, foto's en afbeeldingen, een video, routebeschrijving, merken, reviews, acties, aanbiedingen of aankondigingen .
 • Houdbaarheidsproducten kunnen toch nog worden verkocht in plaats van weggegooid (maatschappelijk verantwoord ondernemen).
 • De maandelijkse kosten voor het gebruik van het "4Locals" platform staan vast, ongeacht het aantal berichten die een ondernemer verstuurt. Er zijn geen verborgen kosten, what you see is what you get!!!

Voor de ondernemer:

Iedere ondernemer heeft zowel op de website als de mobiele app zijn eigen persoonlijke bedrijfsprofiel pagina. Deze voldoet aan alle technische eisen, is makkelijk te benaderen en heeft een eigen login waarmee je je eigen gegevens kunt inzien en kunt wijzigen. Jezelf aanmelden en een eigen persoonlijke bedrijfsprofielpagina aanmaken kan uitsluitend op de website. Wijzigingen aanbrengen op je bedrijfsprofielpagina kan zowel op de website als in de app.
Heb je nog geen account voor het "4Locals" platform, meld je dan aan in de volgende stappen:
 1. Ga naar “Registreren” op de "4Locals" website of gebruik de link: Aanmelden
 2. Voer de stappen 1 tot en met 3, van het registratieformulier uit, en vul daarbij alle verplichte velden in.
 3. Druk vervolgens op "Verzenden".
 4. Je ontvangt een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres.
 5. Om je aanmelding compleet te maken druk je, in de ontvangen bevestigingsmail, op "Mijn account activeren" of gebruik de bijgevoegde link.
 6. Je kunt nu gebruik maken van je aangemaakte account.
Gratis aanmelden 4locals
Berichten
Voor het versturen van pushberichten, e-mail berichten en Social media berichten ga je als volgt te werk:
 1. Log in op de "4Locals" website of in de "4Locals" app.
 2. Ga naar je persoonlijke bedrijfsprofielpagina.
 3. Druk rechtsboven in de bedrijfsprofielpagina op het + teken.
 4. Hierna verschijnt een pop-up scherm waarin je een bericht kunt opstellen.
 5. Vul allereerst de titel van je bericht in.
 6. Vul een begin- en einddatum in.
 7. Je kunt een standaard afbeelding kiezen of een eigen afbeelding uploaden.
 8. Alvorens het bericht wordt verzonden bestaat de mogelijkheid een preview van het bericht te bekijken. Wij raden je aan hier altijd gebruik van te maken alvorens het bericht daadwerkelijk te verzenden. In het previewscherm staan ook de verschillende Social media kanalen genoemd.
 9. In het previewscherm kun je een keuze maken via welke Social media kanalen je je bericht wilt delen en/ of onder de aandacht van je volgers wilt brengen.
 10. Ga terug naar het oorspronkelijk "pushbericht" scherm  om het bericht daadwerkelijk te versturen.
 11. Druk op “verzenden” om het bericht te versturen.
 12. Het bericht/ voucher verschijnt nu ook in het "lopende acties/ aanbiedingen" scherm. Het bericht/ de voucher wordt pas zichtbaar op de daarvoor ingestelde begindatum. Het bericht/ de voucher verdwijnt vanzelf indien de einddatum is bereikt.
 13. Om het bericht handmatig te verwijderen druk je op het kruisje bij de voucher in  het "lopende acties/ aanbiedingen" scherm.
Noot: Vul in het pop-up scherm alle velden in. Alleen dan kun je je bericht versturen.