4Locals is live

4locals nieuws live

4Locals is live

28-06-2017

Na hard werken is het dan eindelijk zover: 4Locals is live! 4Locals verbindt ondernemers met consumenten in de buurt. Daar waar online shoppen lokale winkeliers en consumenten uit elkaar drijft, dicht 4Locals juist die kloof. Als ‘intermediair’ bieden we winkeliers weer marktaandeel en consumenten het beste uit de buurt. Dat maakt 4Locals de tool voor locals.

Must have voor ondernemers en ZZP’ers

4Locals is een must have voor winkeliers en ZZP’ers die meer consumenten uit de buurt willen bereiken en hen aan zich willen binden. Hiermee presenteren ondernemers hun producten en aanbiedingen real time aan (lokale) consumenten uit de buurt. Dat stimuleert gelegenheidsaankopen en verhoogt de omzet. Eenvoudig en effectief. Ook meer marktwaarde? Meld uw bedrijf aan via het aanmeldformulier.

Consumenten

Consument kunnen eindelijk profiteren van 1 overzichtelijk platform met winkels, acties en aanbiedingen in de buurt. Op pc, tablet en smartphone. Zo profiteren zij van het beste uit de buurt en kunnen zij op 1 platform diverse bedrijven uit de buurt reviewen.

Wilt u meer weten of heeft u tips om 4Locals verder aan te scherpen? Neem contact met ons op via het contactformulier.