FAQ - Consumenten

1

Wat heeft "4Locals" de consument te bieden?

"4Locals" biedt de consument een uniek digitaal platform waarmee je direct aan de slag kunt. Het "4Locals"platform, bestaande uit een website en een mobiele app, bevat informatie over lokale ondernemers, winkeliers en zzp' ers. Het platform biedt de consument (real-time) toegang tot alle acties, aanbiedingen en aankondigingen van lokale ondernemers, winkeliers en zzp'ers. Hierdoor is de consument altijd als eerste op de hoogte van aantrekkelijke acties en liggen deze acties binnen handbereik.  Het platform biedt de consument dus de ideale mogelijkheid om snel meer inzicht te krijgen in alle acties, aanbiedingen en aankondigingen in de lokale omgeving. Het platform is zeer toegankelijk, makkelijk in gebruik en vergt geen technische kennis. Het platform is goed bereikbaar vanaf een pc, laptop, tablet en/ of smartphone. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.
2

Waarom is het "4Locals" platform zo interessant voor de consument?

Op het "4Locals" platform kun je alle informatie vinden van de lokale ondernemers, winkeliers, zzp'ers en hun acties, aanbiedingen en aankondigingen. In de "4Locals" app kan de consument aangeven welke ondernemers, winkeliers en zzp'ers  zij interessant vinden door deze als favoriet aan te vinken. De consument ontvangt dan alle berichten van de ondernemers, winkeliers en zzp'ers die zij als favoriet hebben aangemerkt. Op deze manier kan de consument dus zelf aangeven van welke ondernemers, winkeliers en zzp'ers zij meer informatie zou willen ontvangen. Deze informatie kan bestaan uit aanbiedingen, acties, de uitverkoop, last-minute verkopen, houdbaarheidsverkopen, productinformatie, sale-momenten, assortimentswijzigingen en nog veel meer. Dit alles in real-time.
3

Waar kan de consument de "4Locals" app downloaden?

We werken er hard aan om de "4Locals" app op korte termijn live te kunnen laten gaan. Zodra de "4Locals" app klaar is, zal deze gratis vanuit de app-store en de Google Play store te downloaden zijn.
4

Wat zijn de voordelen van het gebruik van het "4Locals" platform voor de consument?

Als (lokale) consument kun je op verschillende manieren profiteren van het "4Locals" platform: Altijd als eerste op de hoogte van lokale acties, aanbiedingen, assortiments-wijzigingen, assortiments-uitbreidingen, structurele aanbiedingen, doorlopende reclames, last minutes, start uitverkoop en dit allemaal real time!!! Tevens bestaat de mogelijkheid om ondernemers, winkeliers en zzp'ers feedback te geven door middel van het plaatsen van een review op hun bedrijfs-profielpagina. Aantrekkelijke acties, aanbiedingen en last-minutes kunnen de consument flinke kostenbesparingen opleveren.
5

Ik heb nog geen account in de "4Locals" app, hoe kan ik een account aanmaken?

Heb je nog geen account in de "4Locals" app, meld je dan aan in de volgende stappen: Ga naar de App-store of de Google Play store en download de "4Locals" app. Druk vervolgens op “Account aanmaken” of maak gebruik van je facebook account om in te loggen. Je komt vervolgens in het registratieformulier alwaar je een aantal velden moet invullen. Nadat je alle verplichte velden hebt ingevuld, druk je op " Verzenden". Vervolgens verschijnt het bericht "Bedankt voor het registreren" in je scherm. Druk in dit scherm op "Terug naar inloggen" om terug te keren naar het inlogscherm. Je kunt nu inloggen in de "4Locals" app met het eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je kunt nu gebruik maken van de "4Locals" app en op zoek gaan naar interessante bedrijven en leuke acties.
6

Hoe kan de consument push berichten en/ of e-mailberichten ontvangen van zijn favoriete ondernemers, winkeliers en zzp'ers?

Voor het ontvangen van pushberichten en/ of e-mailberichten van je favoriete ondernemers, winkeliers en zzp'ers ga je als volgt te werk: Log in op de "4Locals" app. Zoek een interessant bedrijf of leuke actie door gebruik te maken van de zoekfunctie. Ga naar de bedrijfsprofielpagina van het bedrijf of actie waar je interesse in hebt. Op de bedrijfsprofielpagina zie je rechtsboven een groot + teken (volgen). Druk hierop om het bedrijf als favoriet aan te merken en zodoende te kunnen volgen. Je krijgt vervolgens de keuzemogelijkheid om berichten van dit bedrijf te ontvangen in de vorm van pushberichten en/ of e-mailberichten. Maak je keuze en druk vervolgens op “Ja, graag”. Je hebt dit bedrijf nu als favoriet aangemerkt en ontvangt alle berichten die dit bedrijf verstuurd door middel van pushberichten en/ of e-mailberichten. Mocht je dit bedrijf niet meer willen volgen, ga dan naar de bedrijfsprofielpagina van dit bedrijf en druk op het X teken (ontvolgen). Je ontvangt vanaf nu geen pushberichten en/ of e-mailberichten meer van dit bedrijf.