Sir Winston Club

Sir Winston Club - Logo
Kessler Park 30
Rijswijk

De Sir Winston Club is dé locatie waar u met uw gezelschap kunt borrelen, dineren of feest kunt vieren. Ook particuliere- en bedrijfsfeesten zijn hier mogelijk. In de avond wordt de Club omgevormd tot een discotheek/club, met maandelijks terugkerende feesten.

De Sir Winston Club heeft een mooie zaal met alle moderne technische snufjes. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties, borrels, recepties of een bedrijfsfeest. De zaal is op te splitsen in twee gedeeltes en kan door middel van diverse opstellingen en mooie led verlichting in elke sfeer en voor elke gelegenheid passend worden gemaakt.

Gezien de stijlvolle, luxe en exclusieve ambiance verleent de Club zich tevens voor bruiloften, verjaardagsfeesten etc. Dankzij de faciliteiten voor live entertainment, dj’s of een muziekcomputer, de uitgestrekte bar, volledig ingerichte keuken en verscheidene ander horecafaciliteiten is de Club functioneel voor elke type partij.

Door de variëteit in het Sir Winston Leisure Center is het bovendien mogelijk de verschillende disciplines met elkaar te combineren. U kunt starten met een teambuildingsevenement zoals een pokerworkshop, gevolgd door een diner in De Halve Maan en uw avond afsluiten met een gezellig feest in de Club. Dit maakt het mogelijk om uw zakelijke evenement op een originele manier naar uw wensen in te vullen.

Ons team gaat graag de uitdaging aan om uw evenement tot een daverend succes te maken!

Het Sir Winston Partycentrum/ Sir Winston Club is een trendy locatie voor diverse gelegenheden, waaronder bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen en eigen georganiseerde feesten.

Bereikbaarheid Sir Winston Club is centraal gelegen in Rijswijk. Naast station Rijswijk, op loopafstand van bus, tram en trein.

Kom je met de auto? Je kunt bij ons gratis parkeren op de hoek van de Lange Kleiweg / Kessler Park.

Openingstijden Wij zijn 7 dagen per week op aanvraag geopend. Neem contact op voor meer informatie over het huren van onze locatie.

Zakelijk Bij Sir Winston Club kunt u ook terecht voor uw zakelijke evenementen. Wij bieden diverse mogelijkheden van 50 tot 400 personen voor uw bedrijfsfeest, productpresentaties of vergaderingen, met of zonder catering, in een moderne en professionele omgeving. De Sir Winston Club is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tegenover Station Rijswijk) en met de auto (toerit A4 en A13). Er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (hoek Lange Kleiweg/ Kessler Park).

Volg ons op:

Openingstijden

Ma
Di
Woe
Do
Vrij
Zat
Zo
Contact app background
Altijd up to date zijn?
Download de App
Binnenkort verkrijgbaar in de
APP-store en Google-store

Slider

Sir Winston Club - Slider image
Sir Winston Club - Slider image
Sir Winston Club - Slider image
Sir Winston Club - Slider image
Sir Winston Club - Slider image
Sir Winston Club - Slider image

Plan je route

Laatste nieuws

Sir Winston Club - Nieuws: 9 Februari 2018: 80's 90's & 00's Party

9 Februari 2018: 80's 90's & 00's Party

Op vrijdag 9 februari gaan DJ's Sanny & Tony er weer een feestje van maken tijdens de 80's 90's & 00's Party! De entree is gratis tot 22:30 uur.

Video

Review schrijven

Kwaliteit
Prijs
Service
Sfeer

Verplichte velden zijn gemarkeerd *